Voor al uw dak, zink en loodgieters, werkzaamheden voor nieuwbouw woningen en verbouwingen.

Sponsoring

Dorps zeskamp

Een zeskamp is een toernooi waarin teams één voor één een tiental proeven uitvoeren. Dat wil zeggen dat er geen direct competitie element is, ofwel: men strijdt niet direct tegen elkaar. Gedurende de speltijd van 5 minuten krijgen de teams de gelegenheid om zoveel mogelijk punten te scoren voor een bepaalde proef.

Stukje over het team.

Zeskamp CoachZeskamp

Website: Zeskamp

Carnaval

Stichting Carnaval Berghem is opgericht in 1965. Wie had toen kunnen vermoeden dat het openbare carnaval in Berghem zou uitgroeien naar het feest dat het nu is ? Het begon als een bescheiden carnavals feest in een katholiek boeren dorpje, met een optocht op zondag middag en een Prins die met zijn Raad van Elf de residenties bezocht in de dagen daarna.

In de jaren 80 ging het roer om en kwam een groep enthousiastelingen met het idee om een aantal commissies in het leven te roepen met ieder een eigen verantwoordelijkheid. Daarboven stond een daadkrachtig bestuur. Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen voor het carnaval in Berghem. Er kwamen activiteiten waar heel het knollenrijk bij betrokken werd. Nu staat er een stichting die loopt als een geoliede machine. Het openbare carnaval in Berghem wordt in de steigers gezet door medewerking van commissieleden, vrijwilligers, artiesten, wagenbouwers, muzikanten, jeugdleden en uitbaters. Samen geven we het carnaval glans.

Carnaval

 

Website: Knollenrijk Berghem